Onze diensten

Hieronder staan voorbeelden van diensten die wij aanbieden. Of het nu gaat om het koppelen van complexe systemen, het herschrijven van ingewikkelde code, het opzetten van een MVP voor start-ups of het volledig custom ontwerpen van software: Bergfort is altijd op zoek naar een uitdaging en brengt jouw idee met plezier tot leven. Met resultaat. Bekijk ons portfolio voor eerder behaalde successen.

Custom software

Met onze custom software maken wij een product volledig naar jouw wens. Dit kan zo ingewikkeld als je maar wil: wij houden van een uitdaging. Onze code is altijd efficiënt, slim en innovatief.

MVP

Jouw een idee omzetten tot geweldige software? Dan is een MVP de eerste stap om te ontdekken wat jouw product voor je kan betekenen. Wij bouwen geweldige MVP's voor start-ups.

Refactoring

Duurt je proces te lang? Is je code verouderd? Kunnen je servers het niet meer aan? Wij nemen je bestaande code door en maken deze efficiënter, overzichtelijker en beter leesbaar.

API-koppelingen

Wij koppelen moeiteloos complexe systemen aan elkaar. Met API-koppelingen zorg je ervoor dat je software compleet is. Wij maken het mogelijk.

Security audit

Wij bekijken of jouw code veilig is. Zo ben je er zeker van dat de gegevens van jou en je klanten veilig zijn.

Low-code solutions

Wij bezitten over de juiste bouwstenen om jouw software snel in elkaar te zetten. Zo bespaar je op uren en ben je verzekerd van software die makkelijk in gebruik is.

breng jouw idee tot leven

Custom software

Met onze custom software maken we de dromen van ondernemers waar. Heb jij de markt onderzocht en weet je dat er interesse is voor de oplossing van een probleem? Heb jij de randvoorwaarden voor deze oplossing en bedacht en zoek je een technicus om dit tot leven te brengen? Dan ben je bij Bergfort aan het juiste adres. Wij kleuren jouw idee technisch in. Wij beschikken hiervoor over de juiste bouwstenen en laten je zien wat er technisch mogelijk is. Zo krijg jij een zo goed mogelijk product dat echt verandering teweeg gaat brengen.

breng jouw software tot het volgende level

Doorontwikkelen

Wanneer je al bezig bent met een project, maar een ervaren developer nodig hebt om je software naar het volgende level te brengen, ben je ook bij Bergfort aan het juiste adres. Afhankelijk van jouw wens adviseren wij de beste koers, verstevigen wij je fundament en bouwen we je code verder uit. Zo zet jij de volgende stap in de ontwikkeling van je bedrijf en je software, en weet je zeker dat je impact maakt. Lees hier meer over onze werkwijze, of neem hieronder meteen contact op om de mogelijkheden te bespreken. We denken graag met je mee.

Wil je een idee omzetten in geweldige software? Neem contact op!